Japanse hotstone massage in Utrecht

Japanse hotstone massage in Utrecht

Japanse hotstone massage

Japanse hotstone massage kan zacht, kalmerend en verwarmend zijn om stress te verlichten. Of het kan diep en indringend zijn, om  spanning en pijn in de nek schouders en rug te verminderen.

Wat is Japanse hotstone massage?

Japanse hotstone massage is gebaseerd op Anma. Deze massagevorm is afkomstig uit China en Tibet en meer dan 5000 jaar oud. Hoewel Anma ook in Korea en ander landen beoefend wordt, is het in Japan verder geperfectioneerd. Het bestaat uit wrijven, roteren, kneden en stretchen, gericht op het verbeteren van de conditie van de spieren en de doorstroming van Chi of levensenergie. Japanse hotstone massage gebruikt al deze technieken in combinatie met warme stenen, waardoor de werking veel effectiever wordt. Tevens worden acupressuurpunten met verwarmde stenen gestimuleerd.

Hoe voelt een Japanse hotstone massage?

Japanse hotstone massage doet je lichaam ontspannen, je ademhaling wordt dieper, je gedachten komen tot rust en je energie neemt toe.

Een wonderbaarlijk verfrissende ervaring.

Praktijk Griftpark in Utrecht

Praktijk Griftpark is een fysiotherapie praktijk gelegen midden in Utrecht vlak bij het Griftpark. De praktijk heeft een focus op (oosterse) massage technieken. Zo kun je er naast fysiotherapie terecht voor Japanse hotstone massage. Deze vorm van hotstone massage is uniek in Utrecht.

Voor een afspraak kun je contact op nemen.