Praktijk informatie

Privacy beleid

Vanaf 25 mei 2018 is de algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van kracht. Deze verordening is Europees en zorgt ervoor dat in de gehele EU dezelfde privacy regels gelden.

Praktijk Griftpark gaat zorgvuldig met je gegevens om. Voor het werk als fysiotherapeut is het noodzakelijk om naast normale persoonsgegevens ook bijzondere persoonsgegevens te vergaren, zoals gezondheids- en identiteitsgegevens. Dit zijn gevoelige gegevens. Daarom is het essentieel dat er op een juiste manier omgegaan wordt met je persoonsgegevens. Hoe dat gedaan wordt lees je in de privacyverklaring.

Heeft u klachten?

Heb je klachten over je behandeling of de manier waarop jouw fysiotherapeut met je omgegaan is dan hoef je dat niet voor jezelf te houden. Het is beter om het kenbaar te maken voor jezelf, andere cliënten en de kwaliteit van de fysiotherapie in zijn geheel.

Als je klachten hebt hoor ik dat natuurlijk graag zelf van jou. Ik begrijp echter dat dat niet altijd gemakkelijk is. Daarom hebben wij een Klachtenregeling Fysiotherapie.

Meer informatie hierover vind je op www.defysiotherapeut.com