Reacties

Reacties

Gideon
Eric heeft mij in korte tijd  van mijn rugklachten (lage onderrug met uitstraling naar de benen) afgeholpen. De combinatie van fysiotherapie en shiatsu sprak mij enorm aan, en bleek in de praktijk een goede combinatie. Praktische oefeningen om ’triggerpoints’ weg te werken in combinatie met een hotstone behandeling bleek buitengewoon effectief.   
                                                                                   
Beata
Ik ben heel blij dat ik bij Eric terecht gekomen ben. Hij heeft me enorm geholpen. Voor mijn ziekte (chronische stress) waren de combinatie van fysiotherapie en shiatsu, samen met Daily Cat Stretch oefeningen helemaal perfect. Na een paar maanden was ik hersteld.
Dank je wel Eric voor je advies, aandacht, en 100% professionaliteit.
Ook van harte bedankt voor je inspiratie om te hardlopen.
                                                                                                                                   
Ellen 
Ik had al jaren last van lage rugpijnklachten. Hierdoor kon ik niet meer dan 100 meter lopen en niet lang staan. Ik heb verschillende therapieën geprobeerd waaronder chiropractie maar niets hielp.
Sinds ik bij Eric onder behandeling ben zijn mijn klachten echter nagenoeg verdwenen. Ik kan nu weer kilometers lange wandelingen met de hond maken waar ik erg van geniet.
Wat mij vooral aanspreekt in de behandelmethode van Eric is dat hij niet alleen de plek onderhanden neemt waar de klacht zich voordoet, maar d.m.v. shiatsu, massage en andere technieken het gehele lichaam behandelt, waardoor het evenwicht zich weer kan herstellen en – zoals in mijn geval – de klachten verdwijnen.
Ik heb Eric al aan meerdere collega’s en vrienden aangeraden en zij zijn allen net zo enthousiast als ik over zijn behandelmethode en bereikte resultaten.
                                                                                                                                
F.S. 
A friend recommended Eric to me when I told her about my hip issues and I am so glad she did!  I have seen a number of different physiotherapists over the years and Eric is by far the best.  He is extremely knowledgeable and his trigger point work is highly effective.  I had seen several physios for this particular hip issue and Eric was the only one who found the root cause and helped me to completely resolve the issue.  He also gives very good exercises that help you to manage your issue yourself.  I also appreciated his natural, holistic approach to healthcare in general.  Eric’s English is excellent and it was very easy to communicate entirely in English.  I highly recommend Eric to anyone looking for an excellent physiotherapist!
 
Rhodé
Ambachtelijk handwerk, geen tril- warmte- of andere oneigenlijke apparaten. Maar dan wel gecombineerd met ambachten en attributen uit alle windstreken – Chinese olie, warme Japanse stenen, Zweedse prikmatjes, Engelse foamrollen, Thaise yogamassage… Eric combineert op maat allerlei technieken die – in samenhang- zorgen voor een verlichting van spier(spannings)klachten. Het werkt! Ik ben erg enthousiast over de geheel eigen en superprofessionele werkwijze en kan iedereen met spierklachten aanraden zich bij Praktijk Griftpark onder handen te laten nemen. 
                                   
Helen
Ik kom inmiddels al 7 jaar tot volle tevredenheid bij Eric voor shiatsu- en hotstonemassages.
Bovendien geeft hij waardevolle adviezen en oefeningen om het lichaam in goede conditie te houden. Hij is steeds op zoek naar nieuwe invalshoeken, kortom: heel inspirerend!
Luus
2,5 jaar na mijn heupoperatie kwam ik bij Eric terecht. In die 2,5 jaar waren mijn wandelingen ultrakort geworden en had ik nooit meer getennist. Ik had verschillende fysiotherapeuten versleten bij wie ik telkens vol verwachting aan kwam, maar die me telkens teleurstelden omdat hun behandeling alleen maar uit het opgeven en checken van oefeningen bestond. Dat die oefeningen mij alleen nog maar meer pijn opleverden maakte niet dat zij hun aanpak wijzigden. De pijn zat hem niet in die heup, maar in het hele bekken- en lage-rug-gebied. Geen van allen heeft mij ooit met een vinger aangeraakt!

Eric keek breder dan alleen die heup en is begonnen de triggerpoints in mijn benen weg te masseren met de hete stenen. Af en toe opperde hij een oefening om die mij hielp om te gaan met de opkomende pijn tijdens een wandeling. Door zijn behandeling heb ik een  belangrijk doel gehaald: ik kan weer langere wandelingen maken en daar ben ik erg blij mee. Bijkomend voordeel is dat ik nu meer energie heb. De energie gaat niet meer in pijnbeheersing zitten!                                                                              Hij heeft me echt geholpen, vooral ook omdat zijn hele persoon rust en vertrouwen uitstraalt. Ook is het heel prettig dat hij, zoals hij zelf zegt, zijn handen het werk laten doen.